Erve Uutiset on Suomen Erillisverkot -konsernin julkaisema verkkomedia. // Erillisverkot Twitterissä

Yhteiskunta // 21.12.2015

Video: Erillisverkot turvaa arjen ja pyhän

Turvaamalla viranomaisten ja muiden turvallisuuskriittisten toimijoiden viestintää turvataan myös kansalaisten avunsaantia ja arjen sujumista – oli kyseessä myrsky, onnettomuus tai kyberhyökkäys. Erillisverkot toimii silloinkin, kun muiden toiminta on jo lamaantunut.

Erillisverkot keskittyy asiakaskuntaan, jolle tavanomainen laatu ei ole riittävää. Poliisin, palo- ja pelastustoimen, puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen viestien pitää kulkea. Aina, kaikissa olosuhteissa.

Toimitusjohtaja Timo Lehtimäen videoterveisten myötä Erillisverkot toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua ja turvallista vuotta 2016!

 

Videon kuvaus Ville Ristolainen

Toimittaja Jussi-Pekka Aukia

Uusimmat Artikkelit