Erve Uutiset on Suomen Erillisverkot -konsernin julkaisema verkkomedia. // Erillisverkot Twitterissä

Yhteiskunta // 26.4.2017

Turvallisuushenkinen vuosihoroskooppi 2017

Erillisverkot turvaa olemistamme ja elämistämme, mutta välillä neuvoja voi etsiä myös tähdistä.

Mitä tähtimerkit lupaavat sinun vuodellesi? Selvitä alta ja jaa myös turvallisuushenkisille kollegoillesi ja tutuillesi!

Kaksonen 21.5.–20.6.

Vuosi 2017 tarjoaa turvallisuusviestinnässä työskenteleville kaksosille ennen näkemättömät mahdollisuudet loistaa! Tähtimerkin planeetta on jumalten viestinviejä Merkurius, ja sen planeetta-aspekti on nyt erityisen suotuisa. Varsinkin kriisiviestinnän parissa toimivat kaksoset voivat tänä vuonna oikeastaan vain onnistua pyrkimyksissään.

Sinkkukaksosille Venuksen asema tietää hyvää: lupaavia laajakaistasignaaleja väreilee erityisesti Krivat-ympäristössä. Jos nouseva merkkisi on kalat, kannattaa tähyillä elokuussa syntyneiden riskienhallintahenkilöiden suuntaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Ravun planeetta kuu (horoskoopissa se on planeetta!) suosii vuonna 2017 erityisesti kyberturvallisuustehtävissä toimivia viranomaisia. Ravun kova ulkokuori suojaa, toisaalta pehmeä sisus antaa herkkyyttä havainnoida muun muassa palvelunestohyökkäyksiä ja verkkovakoilua. Jos vielä nouseva merkkisi on skorpioni, torjut varmuudella minkä tahansa trollin!

Ravun elementti on vesi. Tänä vuonna lemmekkäiden rapujen kannattaa tähyillä erityisesti meripelastusseuroissa toimivia henkilöitä, pääasiassa neitsyitä tai vesimiehiä.

Leijona 23.7.–22.8.

Pelastamisen kanssa tekemisissä oleville, leijonan merkeissä syntyneille henkilöille vuosi 2017 on merkittävä niin työn kuin henkilökohtaisen elämän osalta. Leijonan planeetta Aurinko on konjuktiossa ja kumuloi siksi tähtimerkin elementtiä, tulta. Työssään leijona torjuu tulipalot jo ennalta, ja kotioloissa kuvaannollinen hiillos hehkuu juuri sopivasti – tietyn ikäisille leijonille luvassa saattaa olla jopa jälkikasvua.

Sinkkuleijonan paras kaveri on Virve. Kannattaa varmistaa, että se tietty pehmeä-ääninen Häke-työntekijä on syntynyt vuoden ensimmäisellä kvartaalilla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyen planeetan Maan aspekti lupaa tänä vuonna onnea erityisesti maan kaivamiseen liittyen: onnekkaita ovat varsinkin kaapeleiden sijaintitietoa hallinnoivat neitsyet. Erityistä onnea on heillä, jotka käyttävät yhteisnäyttöpalvelua. Jos neitsyen nouseva merkki on vielä kaksonen, johtotiedon kulku on turvattu.

Lemmen mittelöissä hyvä valinta on tukevajalkainen kauris, erityisesti jos tämä työskentelee sähköyhtiössä tai teleoperaattorilla.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaa´an elementti ilma on vuonna 2017 oktiilissa tähtimerkin planeetan, venuksen, kanssa. Tämän vuoksi varsinkin myrskytuhoja torjuvat ja raivaavat pelastuslaitosten vaakamerkkiset henkilöt ovat toimissaan onnekkaita. Myös rajavalvonnasta vastaavia helikoptereita lentävät vaa´at nauttivat tähtien myötämielestä, erityisesti jos nouseva merkki sattuu olemaan vahva härkä.

Kalojen tai rapujen merkeissä syntyneet SPR:n vapaaehtoiset tai vakituiset työntekijät sekä ensiapupäivystäjät ovat otollisia herkkien tunteiden kohteita vuonna 2017.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Kaikki viranomaisverkkojen toimivuudesta vastaavat skorpionit ovat tänä vuonna tähtien suosiossa, koska tähtimerkin planeetta Mars on nyt liitoksia rakentavassa sekstiilissä. Jos nouseva merkki on vaaka tai neitsyt, odotettavissa on suorastaan onnenpotku.

Skorpionin elementti vesi ohjaa sinkkuskorpionien suuntaa. Kesällä kannattaa hakeutua turvallisuustehtäviin esimerkiksi Sulkavan soutuihin, joihin osallistunee esimerkiksi monia kalojen tai vesimiehen tähtimerkeissä syntyneitä.

Erillisverkot-tahtikuvio

Horoskoopit jatkuvat kuvan alla!

Jousimies 23.11.–21.12.

Erityisesti kenttäjohtamisjärjestelmässä työskentelevät Peke-jousimiehet onnistuvat tänä vuonna kaikissa tehtävissään erinomaisesti. Heidän planeettansa Jupiter, sosiaalisen järjestyksen symboli, on koko vuoden konjuktiossa. Varsinkin massojen juhlatilaisuudet – esim. Suomi 100 – antavat tilaisuuden loistaa.

Kaksosten tähtimerkin alla syntyneet viestikeskusten ja operaattoreiden työntekijät ovat jousimiehille hyviä kumppaneita – kunhan nämä malttavat jättää johtamisen sinne kentälle.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauriin planeetta Saturnus on vuonna 2017 erityisen vaikuttavassa kulmassa ja sen renkaat pääsevät suosimaan rajoja ylittävää yhteistyötä. Siksi vuosi on otollinen varsinkin Inter-System-Interfacen eli ISI-käytön kanssa tekemisissä oleville kauriille. Erityisesti pohjoismaisten kielten oppiminen sujuu!

Kieliopinnot onnistunevat parhaiten poliisi-, tulli- tai operaattoritehtävissä työskentelevien jousimiesten, vaakojen tai toisten kauriiden kanssa.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vuosi 2017 on hyvä vuosi kaikille sähköverkkojen toimivuudesta ja myös tilannekuvan muodostamisesta vastaaville vesimiehille, sillä heidän planeettansa Uranuksen aspekti on nyt suotuisa. Lisäksi vesimiesten onnenväri on sähkönsininen, mikä luonnollisesti voimistaa hyvää vaikutusta.

Jos nouseva merkki on kalat tai kaksonen, sähkölaitoksissa työskentelevät skorpionit voivat olla sinkkuvesimiehille mukavia tuttavuuksia. Jos nouseva merkki on jokin muu, kumppani löytyy ehkä paremmin kenttätöistä.

Kalat 20.2.–20.3.

Poliisin palveluksessa olevien kalojen kannattaa tänä vuonna toteuttaa suurimpia toiveitaan. Tähtimerkin planeetan, Neptunuksen, kulma on oivallinen voimaplaneetta Marsiin nähden, mikä tuo onnea varsinkin Poken, Peken ja Viken parissa työskenteleville.

Lemmen rintamalla Kejon piirissä toimivat vesimiehet ja vaa´at ovat kiinnostavia tuttavuuksia. Jos nouseva merkkisi on skorpioni, myös leijona saattaa olla hyvä kontakti.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan tähtimerkissä syntyneille Puolustusvoimien edustajille vuosi 2017 näyttäytyy suosiollisena aikana, koska Oinaan planeetta Mars on hyvässä kulmassa Neptunukseen. Varsinkin kaikki Tuven ja Meton piirissä tapahtuva menestyy.

Jos sydämen valittu on vielä löytymättä, kannattaa tähyillä Virve-verkon parissa työskentelevien kaksosten tai poliisista löytyvien skorpionien suuntaan – erityisesti jälkimmäisten, jos nouseva merkkisi on vaaka tai rapu.

Härkä 20.4.–20.5.

Sosiaali- ja terveystoimessa työskentelevät härät nauttivat tänä vuonna tähtien suosiosta, sillä härän elementti maa ja planeetta Venus ovat kosmisessa vuorovaikutuksessa ekliptikan kanssa. Varsinkin kotipalvelun työntekijät, joiden nouseva merkki on kauris, ovat onnettaren lemmikkejä.

Romantiikan rintamalla vesielementti toimii. Niinpä ravut, skorpionit ja kalat ovat tänä vuonna otollisia kontakteja seuraa kaipaaville härille, varsinkin jos nämä hyödyntävät työssään Virve-puhelimia.

Uusimmat Artikkelit