Erve Uutiset on Suomen Erillisverkot -konsernin julkaisema verkkomedia. // Erillisverkot Twitterissä

Yhteiskunta // 18.6.2018

Kyberhyökkäys Suomeen!

SuomiAreenassa Porissa keskustellaan jälleen: heinäkuun 18. päivänä Antinkatu 5 -lavalla klo 11.30 Erillisverkot, EnergyVaasa ja Energiateollisuus järjestävät keskustelutilaisuuden, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. Keskustelun ytimessä ovat sähköverkon turvallisuus ja varautuminen.

SuomiAreenassa keskustellaan 18.7.2018 sähköverkon turvallisuudesta ja varautumisesta.

SuomiAreena kokoaa tänäkin vuonna Poriin tärkeimmät vaikuttajat ja terävimmät asiantuntijat. Ajankohtainen aihe sähköverkkojen turvallisuudesta nostetaan esiin Erillisverkkojen, EnergyVaasan sekä Energiateollisuuden yhteisessä tilaisuudessa.

Mitä tapahtuu, jos koko Suomen sähköverkko kaatuu? Tule kuulemaan, miksi sinullakin pitää olla oma #selviytymispakki ja miten #kyberuhka vaikuttaa sähköverkkojen turvallisuuteen. @SuomiAreena @erillisverkot @EnergyVaasa @Energiateol

Mukana keskustelemassa ovat sisäministeri Kai Mykkänen, Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll, Huoltovarmuuskeskuksen Sauli Savisalo, Ulkopoliittisen Instituutin Mika Aaltola, Viestintäviraston Jarna Hartikainen, Erillisverkkojen Timo Lehtimäki, Energiateollisuuden Jukka Leskelä ja Vaasan Sähköverkon Juha Rintamäki. Tilaisuuden juontaa uutisankkuri Jaakko Loikkanen.

Paneelikeskustelu järjestetään keskiviikkona 18.7.2018 Antinkatu 5 -lavalla klo 11.30–12.30.

SuomiAreena sähköverkon turvallisuus ja varautuminen

Erillisverkkojen, EnergyVaasan ja Energiateollisuuden järjestämän keskustelutilaisuuden ytimessä on sähköverkkojen turvallisuus.

 

Uusimmat Artikkelit